Grimstål Produkter

OM GRIMSTÅL

Ernex AS er en av de få gjenværende bedriftene i Norge som driver med egenproduksjon av materiell i stål for- sykehus, storkjøkken, bakerier, vaskerier, institusjoner og lignende bransjer. Vi har et stort sortiment av standardprodukter, i både rustfritt, lakkert stål- og kombinasjon av disse med tre og laminat.

I tillegg gjør vi spesialproduksjon ut i fra kundens ønsker og krav. Her er bare kundens fantasi som setter grensen. Vi jobber sammen med kunden, utarbeider en 3D modell, så kunden får en følelse av produktet før det settes i produksjon. Vi kan også spesial tilpasse alle våre standardprodukter.

NORSKPRODUSERT KVALITET Alle våre produkter, (med noen ytterst få unntak) er produsert i våre produksjonslokaler i Tistedal utenfor Halden, Norge. Alle våre medarbeidere har lang erfaring innen faget, og vi legger vår sjel i at kvaliteten skal være på det aller høyeste nivå. Produktene er robuste og solide og finishen er upåklagelig enten det er rustfritt, eller lakkert stål. Vi har eget lakkeringsverksted som lakkerer etter kundens ønsker og behov.